ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Στη Λεμεσό το τελευταίο καταφύγιο του Burelli!

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Στη Λεμεσό το τελευταίο καταφύγιο του Burelli!

Στη Λεμεσό ήταν ο τελευταίος τόπος που σύμφωνα με μαρτυρίες θεάθηκε ο καταζητούμενος εκτελεστής του άγριου φονικού στην Αγία Νάπα, Aleks Burelli.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στους ανακριτές ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου και η φιλενάδα του Σωτηρία Νεοφύτου, ο Burelli φυγαδεύτηκε αρχικά προς Λεμεσό, στη συνέχεια τον έκρυψαν σε διαμέρισμα της κοπέλας στη Λευκωσία και σε εγκαταλελειμμένο κτήριο  της πρωτεύουσας, ενώ την επομένη τον μετέφεραν στην Λεμεσό.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς τους να κρύψουν τον καταζητούμενο, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία τους, έπαιρναν εντολές από τον Μάριο Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη» και την 28χρονη φιλενάδα του Σοφία Γρηγορίου.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι ανακριτές αναζητούν αλλά πρόσωπα που είχαν σχέση με τον τρόπο που οργανώθηκε το μακελειό της Αγίας Νάπας.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου ανέφερε πως άλλο πρόσωπο που έλαβε οδηγίες από πρόσωπο που τέλει ήδη υπό κράτηση του είχε δώσει το κλειδί του κλοπιμαίου αυτοκινήτου όπου το μετέφεραν στην εξοχική κατοικία της Αγίας Νάπας έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσουν για το φονικό.

Επίσης σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης αναζητείται ακόμη ένα πρόσωπο το όποιο μετέφερε τον 32χρονο Ανδρέου στο σημείο που κλάπηκε το αυτοκίνητο από την Λευκωσία. Επίσης όπως αναφέρθηκε αναζητείται και το πρόσωπο που έκαψε το όχημα των δραστών μετά το φονικό.

Να σημειώσουμε πως ο 32χρονος είπε στους ανακριτές πως μετά την διάπραξη του εγκλήματος είχε μεταφέρει στο χωράφι το αυτοκινήτου όπου εκεί τους περίμεναν δυο άλλα αυτοκίνητα στα όποια επιβιβάστηκαν.

 Διαβάστε ακόμη: 

Μακελειό Αγ. Νάπας: Ανανέωση κράτησης για το ζευγάρι από την Λευκωσία - Τα είπε όλα η 30χρονη

Φονικό Αγ. Νάπας: «Ντου» σε σπίτι στα κατεχόμενα για εντοπισμό του Μπορέλι

Φονικό Αγ. Νάπας: Ο 32χρονος «καίει» και τους τέσσερις! – Με μάρτυρα κατηγορίας!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top