ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έσπασαν όλα οι δυο ανήλικοι –Πέταξαν από το πρώτο όροφο φιάλη υγραερίου και έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα έσπασαν όλα οι δυο ανήλικοι –Πέταξαν από το πρώτο όροφο φιάλη υγραερίου και έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί από αυτά που αντίκρισαν όταν επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (10/09) οικία σε συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού μετά από επεισόδια μεταξύ δυο ανήλικων αδελφών.

Συγκεκριμένα όπως μας αναφέρθηκε, μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού κλήθηκαν να κατευνάσουν τα πνεύματα μεταξύ δυο ανήλικων Τουρκοκύπριων αδελφών οι οποίοι τσακώθηκαν μεταξύ του και άρχισαν να σπανέ ότι έβλεπαν μπροστά τους!

Ήταν γύρω στις 13:00 το μεσημέρι, όταν έντρομοι οι γείτονες έβλεπαν από το παράθυρο του πρώτο ορόφου να πέφτουν καρέκλες, μπουκάλες αλκοόλ, παράθυρα, ακόμη και φιάλη γκαζιού. 

Σε κάποια στιγμή η κατάσταση είχε ξεφύγει με τους δυο ανήλικους να βγάζουν τα παράθυρα του σπίτιου τους και να πετάνε από τον πρώτο όροφο στο δρόμο, την φιάλη υγραερίου ενώ στο τέλος έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους και πετάχτηκαν από το μπαλκόνι στο δρόμο!

Η Αστυνομία αφού ενημερώθηκε, πήγε στο μέρος όπου απέκλεισε το δρόμο ενώ συνέλαβε τα δυο ανήλικα αδέλφια που εκείνη την ώρα πήδηξαν από τον πρώτο όροφο για να διαφύγουν αφού προηγουμένως έβαλαν φωτιά στο σπίτι τους.

Να σημειώσουμε πως οι δυο ανήλικοι είχαν κάνει προηγουμένως χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ενώ πρόκειται για ανήλικους ηλικίας 14 και 17 ετών αντίστοιχα. 

Οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού, οχλαγωγίας ενώ θα μεταφερθούν στο ψυχίατρο καθώς είναι επικίνδυνοι τόσο για τον εαυτό τους όσο και για την δημόσια υγεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top