Διαπλοκή – διαπλοκή αλλά και η Helector – Helector! Ζητούν παραμονή της εταιρείας

Διαπλοκή – διαπλοκή αλλά και η Helector – Helector! Ζητούν παραμονή της εταιρείας

Ολόκληρος σάλος προκλήθηκε στο πρόσφατο παρελθόν γύρω από τον ρόλο της εταιρείας Helector, σε σχέση με το σκάνδαλο ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης της περιοχής εκφράζει την επιθυμία του προς τον υπουργό Γεωργίας όπως η εταιρεία Helector παραμείνει διαχειρίστρια της μονάδας στην Κόσιης.

Όπως σημειώνεται, το συμβούλιο αρνείται να προχωρήσει σε προκήρυξη προσφορών για νέα ανάδοχο εταιρεία αν πριν από αυτό η κυβέρνηση δεν αποφασίσει ομοιόμορφη πολιτική για τα απορρίμματα σε όλη την Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Εκπρόσωπος Τατάρ για νέα μέτρα στα σημεία διέλευσης - «Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση»

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι μια νέα κρίση, ανέφερε ο ειδικός εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Γκιουνές Ονάρ στην Κίπρις ποστασί όταν κλήθηκε να σχολιάσει είδηση πως υπάρχουν νέα μέτρα από την ΚΔ στα σημεία διέλευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE