ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ 2016: Όχι δεν είναι από την Ουγκάντα…αλλά από στρατόπεδο της Κύπρου – Σοβαρές καταγγελίες - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ 2016: Όχι δεν είναι από την Ουγκάντα…αλλά από στρατόπεδο της Κύπρου – Σοβαρές καταγγελίες  - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων καταγγέλλουν στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Τις απάνθρωπες όπως λένε, συνθήκες, στο ΚΕΝ Λάρνακας καταγγέλλουν στην ιστοσελίδα μας νεοσύλλεκτοι στρατιώτες που κατατάγηκαν πριν από μερικές ημέρες στους λόχους τους.

Μιλώντας στο ThemaOnline μας περιγράφουν τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν τόσο στους θαλάμους, όσο και στα κοινόχρηστα μπάνια, αλλά ακόμη και στο KΨΜ.

Όπως μας ανέφεραν, δεν περίμεναν να συναντήσουν τέτοιες συνθήκες. Νεοσύλλεκτος στρατιώτης που θέλει να παραμείνει ανώνυμος δήλωσε χαρακτηριστικά «Αηδιάζεις μόνο που βλέπεις τις βρύσες με το πόσιμο νερό, έχουν τόση πέτρα πάνω που δεν σκέφτεσαι καν να πιείς»

Άλλος νεοσύλλεκτος μας ανέφερε πως «Οι τουαλέτες είναι τρώγλη, δεν ξέρω από πότε κτίστηκαν αλλά μόνο που τις βλέπεις σου έρχεται να κάνεις εμετό»

Η ιστοσελίδα μας έχει εξασφαλίσει διάφορες φωτογραφίες που πιστοποιούν όσα μας ανέφεραν οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με την κουβέρτα η οποία όπως μας είπαν οι φαντάροι λόγω του καιρού έχει κάνει σκουριά.

Όπως μας είπαν όλη αυτή η κατάσταση τους προσβάλλει και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική τους υγεία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline 

 

 

 

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top