LIKE ONLINE

Θεά! Πήγε μόνη της ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με... άδεια αγκαλιά

Θεά! Πήγε μόνη της ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκε με... άδεια αγκαλιά

"Όλα τα λεφτά" είναι οι φωτογραφίες της Huma Mobin από τη Λαχόρη, η οποία πήγε για... ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα μόνη της και φωτογραφήθηκε σε όλα τα μνημεία και τα must μέρη με το χέρι τεντωμένο σαν να ήταν αγκαλιά με τον αγαπημένο της!

Η νεαρή αυτή κοπέλα όπως διαβάζουμε στο Star.gr παντρεύτηκε πρόσφατα τον Arsalaan Sever Bhatt και είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι μέλιτος στην Ελλάδα στο οποίο θα τους συνόδευαν και τα πεθερικά της. Όμως ο άντρας της δεν κατάφερε να βγάλει βίζα εγκαίρως και έτσι δεν μπορούσε να ταξιδέψει. 

Το ζευγάρι είχε πληρώσει τα πάντα για το ταξίδι και τα χρήματα θα χάνονταν. Έτσι, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε πως έπρεπε να δει την Ελλάδα, έστω και μόνη της! 

Ωστόσο, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, δεν ξέχασε τον σύζυγό της και προκειμένου να αισθάνεται πως τον έχει πάντα μαζί, αλλά και να του δείξει πόσο όμορφα θα ήταν αν δεν έλειπε από κοντά της, φωτογραφήθηκε παντού με τον πιο παράξενο τρόπο. Το χέρι της είναι μονίμως απλωμένο, σα να τον κρατούσε αγκαλιά. 

Όπως αναμενόταν, το ίντερνετ λάτρεψε τις φωτογραφίες της κι η ίδια δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα! Τα δε ξένα μέσα που παρουσιάζουν την ιστορία της κάνουν λόγο για το πιο... παράξενο άλμπουμ μέλιτος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top