LIFESTYLE

Κάποιοι θέλουν το ζευγάρι της κυπριακής showbiz να χωρίζει!

Κάποιοι θέλουν το ζευγάρι της κυπριακής showbiz να χωρίζει!

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωριστές διακοπές, εντάσεις στη σχέση τους, καβγάδες, αλλά και την τάση του Κύπριου να απομονώνεται...

Οι πληροφορίες που θέλουν την κρίση να βαθαίνει ανάμεσα στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια δίνουν και παίρνουν… Με δεδομένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής, κάνουν λόγο για την απομόνωση στην οποία ο ίδιος έχει επιλέξει, την ώραπου η παρουσιάστρια — ηθοποιός  ξεκίνησε εδώ και καιρό τις διακοπές της μόνη, ή με φίλους της. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι γράφουν πως  στη μία και μοναδική συναυλία που έχει δώσει φέτος ο Χατζηγιάννης, εμφανίστηκε εμφανώς καταβεβλημένος, χωρίς τη Ζέτα στο πλευρό του.

Οι δύο τους, σύμφωνα με το Ciao είναι ακόμα μαζί, όμως όπως όλα δείχνουν, αλλά και όπως μαρτυρούν οι κοντινοί τους άνθρωποι, η κρίση στη σχέση τους βαθαίνει όλο και περισσότερο. Βασική αιτία η κούραση από τα συσσωρευμένα προβλήματα, κάτι που έκανε και τη Ζέτα να αναζητήσει την ηρεμία και τη χαλάρωση των μοναχικών διακοπών, τις οποίες φυσικά έκανε στην Πάρο. 

Και όμως το βράδυ της Τετάρτης, 13 Ιουλίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, εν όψει της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας με τον τίτλο «Αγάπη δε, Έχω…» η οποία πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη και του σεβασμιότατου αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημήτριου, δεν έλειψε από το πλευρό του η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία ακολούθησε τον αγαπημένο της, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκδήλωση, εκτελώντας χρέη παρουσιάστριας.

Η βραδιά κύλησε ομαλά, με το αγαπημένο ζευγάρι να διατηρεί χαμηλούς τόνους, με τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου να εκδηλώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

.gallery

gallery

gallery

gallery

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top