Με φουσκωμένο μάτι Κύπρια παρουσιάστρια! Ποιος της έριξε μπουνιά;

Με φουσκωμένο μάτι Κύπρια παρουσιάστρια! Ποιος της έριξε μπουνιά;

Όποιος τη βλέπει μένει με το στόμα ανοικτό, αφού η κατάστασή της δεν κρύβεται, ούτε και καμουφλάρεται...

Μα ποιος θα τολμούσε ή καλύτερα θα μπορούσε να ρίξει μπουνιά στην παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου. Και όμως η παρουσιάστρια την Παρασκευή (22/7) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απορία όσων την αντικρίζουν απο το πρωί. 

Και όμως κανένας δεν την χτύπησε. Απλά ξύπνησε με πρησμένο το μάτι και η ίδια αυτοσαρκαζόμενη γράφει « Να ξυπνάς το πρωί με φουσκωμένο μάτι και να σε ρωτάνε όλοι απο ποιον έφαγες μπουνιά! Αλλεργία ή τσίμπημα παιδια δε παίζει;;; Καλο ΣουΚου να έχουμε». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Την ελπίδα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει την πρόταση της Κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει σχετικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE