ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣ: «Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα είδαμε όλα» - Πώς ο ΜΜΑΔίτης έσωσε τα παιδιά

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑΣ: «Μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα είδαμε όλα» - Πώς ο ΜΜΑΔίτης έσωσε τα παιδιά

Ακούγοντας ή διαβάζοντας κάποιος όλα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουλίου στην Αγιά Νάπα, σίγουρα θα νομίζει πως πρόκειται για κάποια ταινία φαρ ουεστ ή ακόμη ένα επεισόδιο του CSI. Δυστυχώς όμως όσα μας περιγράφουν άνθρωποι που βρίσκονταν την ώρα του φονικού στο σημείο έχουν γίνει στην καρδιά της πιο τουριστικής περιοχής της Κύπρου.

Της Ιωάννα Μάντζιηπα 

Άνθρωποι που ήταν εκεί το μοιραίο βράδυ περιγράφουν στο ThemaOnline αυτά τα 30 δευτερόλεπτα του μακελειού.

Η ώρα περίπου 22:00, από κάπου ακούγονται πυροβολισμοί και αμέσως αρχίσει η εκτέλεση τριών ανθρώπων. Όπως μας ανέφεραν άνθρωποι που ήταν εκεί, κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει, «όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα» ήταν η κουβέντα που μας ανέφερε πρόσωπο που ήταν θαμώνας.

Ο ΜΜΑδίτης πέφτει πρώτος στο έδαφος κάτω από το τραπέζι και αμέσως τα παιδιά του Ηλία Χατζηευθυμίου. Ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί ενώ τα ουρλιαχτά είναι ασταμάτητα.

Μαρτυρία προσώπου που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, μας ανέφερε πως το μόνο που θυμάται είναι πως τα παιδιά σώθηκαν χάρη στην άμεση αντίδραση του ΜΜΑΔίτη αστυνομικού.

«Το κακό τέλειωσε και είδαμε τα άψυχα κορμιά του Φανου, του Ηλία και της συζύγου του να είναι μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο πρώτος εκτελεστής ήταν πεσμένος στο έδαφος αλλά σε απόσταση από τους πρώτους».

 Ο ΜΜΑδίτης μόλις τέλειωσε το μακελειό είχε καθίσει σε μια καρεκλά αρκετά σοκαρισμένος ψάχνοντας τον Φάνο και τα μωρά του Χατζηευθυμίου.

Έλεγε συνέχεια «που είναι ο Φάνος» ενώ του είχαμε πει πως είναι καλά. Όταν τον ρώτησα τι είχε δει, ο Γιώργος μου απάντησε πως είχε πέσει στο πάτωμα, τράβηξε τα μωρά κάτω από το τραπέζι και πως σε κάποια στιγμή ήρθε αντικριστά με τον ένα δολοφόνο. Σιγομουρμούριζε και έλεγε πως το καλασνικοφ ήταν μαύρο και πως το είχε δει να είναι γυρισμένο σε κάποια στιγμή πάνω του.

Η ιστοσελίδα μας συνομίλησε και με άνθρωπο του κύκλου του Γιώργου Χαραλάμπους άλλως «Ψύχραιμος» βεβαιώνοντας μας σχεδόν τα ίδια γεγονότα.

Μεταξύ άλλων μας ανέφερε πως ο Γιώργος είχε βρεθεί στο εστιατόριο αφού τον είχε πάρει τηλέφωνο προηγουμένως ο Ηλίας και του είπε πως ήταν στην Αγία Νάπα και να έρθει να το δει.

Σε άλλο σημείο, μας επισήμανε πως τα μωρά σώθηκαν αφού τα πήρε στα χέρια του ο ΜΜΑδίτης και με γρήγορες κινήσεις κρύφτηκαν σε σημείο που δεν είχε φως και δεν ήταν αντιληπτοί.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανένας δεν πρόλαβε να αντιδράσει, τα όπλα των δυο αστυνομικών ήταν στα τσαντάκια τους όμως ούτε καν να το ανοίξουν δεν κατάφεραν» ήταν τα λόγια ανθρώπου που γνωρίζει τα όσα υπάρχουν στις καταθέσεις που έχουν ληφθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top