ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ: Τον έσπασαν στο ξύλο και του έκλεψαν την τσάντα του - Στο νοσοκομείο 35χρονος

ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ: Τον έσπασαν στο ξύλο και του έκλεψαν την τσάντα του - Στο νοσοκομείο 35χρονος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρα 1/8 εναντίον 35χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου στη Λακατάμεια.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο ο 35χρονος μετέβη πεζός σε περίπτερο της περιοχής και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο πίσω μέρος του πρακτορείου.

Ακολούθως, φαίνεται να δέχθηκε επίθεση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, ενώ όταν συνήλθε, διαπίστωσε ότι έλειπε η τσάντα πλάτης που είχε στην κατοχή του και περιείχε χρηματικό ποσό και ξυστά λαχεία.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν τεκμήρια.

Ακολούθως, ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Α’ Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλική διάσειση με οίδημα στο τριχωτό της κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE