Σοκ στο ποδόσφαιρο: Νεκροί σε τροχαίο δύο ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Νεκροί σε τροχαίο δύο ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ

Μεγάλη τραγωδία για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έγινε στην Σλοβενία.

Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Μάριμπορ άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, μετά από θανατηφόρο ατύχημα που είχαν.

Πρόκειται για τον 21χρονο Σέρβο επιθετικό, Ζόραν Μπάλιακ και τον 20χρονο Σλοβένο αριστερό μπακ Νταμιάν Μαριάνοβιτς. Αμφότεροι υπέκυψαν στα τραύματά τους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε, δίχως ακόμα να υπάρχει ασφαλής ενημέρωση για τα αίτια του συμβάντος.

Στο αυτοκίνητο μαζί με τους δύο εκλιπόντες, βρίσκονταν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές: Ο Σλοβένος Ζίγκα Λιπούτσεκ, ο οποίος είναι μια χαρά στην υγεία του και ο 20χρονος τερματοφύλακας Λιουμπόμιρα Μοράβκα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.