Τρομακτικό αλλά με υπέροχη θέα - Kόβει την ανάσα ο γυάλινος διάδρομος που είναι χτισμένος στο... Θεό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τρομακτικό αλλά με υπέροχη θέα - Kόβει την ανάσα ο γυάλινος διάδρομος που είναι χτισμένος στο... Θεό! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο «Coiling Dragon Cliff» βρίσκεται 1,4 χιλ. πάνω από το έδαφος, έχει μήκος 100 μέτρα και πλάτος 1,5 μέτρα.

Θα τολμούσατε να την περπατήσετε; Σκέφτεστε τι θα συμβεί αν πάθετε κρίση πανικού και βρίσκεστε στα 1,4 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος; Ο λόγος για την τρομακτικό όσο και εντυπωσιακό γυάλινο διάδρομο που άνοιξε τις πύλες του για το κοινό την 1η Αυγούστου.

Ο γυάλινος διάδρομος που βρίσκεται κυριολεκτικά στο κενό ονομάζεται «Coiling Dragon Cliff» και είναι χτισμένος στο βουνό Tianmen στη νότια Κίνα έχει προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες που αντέχουν τα ύψη και λατρεύουν την περιπέτεια.

Το μονοπάτι συνολικού μήκους 100 μέτρων και πλάτους 1,5 μέτρου κόβει την ανάσα και προσφέρει καταπληκτική θέα.

Το αξιοθέατο αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών στην Κίνα, αφού δίνει τη δυνατότητα στους γενναίους να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, περπατώντας ουσιαστικά πάνω σε γυαλί και βλέποντας κάτω από τα πόδια τους… το απόλυτο κενό!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE