Μια κίτρινη Lamborghini έχει γίνει θέμα συζήτησης στα κατεχόμενα! Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης;

Μια κίτρινη Lamborghini έχει γίνει θέμα συζήτησης στα κατεχόμενα! Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης;

Είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο που αραιά και που βλέπουμε στους Κυπριακούς δρόμους. Στις ελεύθερες περιοχές η διέλευση της δίπλα μας δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερη εντύπωση αυτός όμως δεν συμβαίνει και στην τοπική κοινωνία των κατεχομένων που μάλλον δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό το θέαμα.

Η κίτρινη Lamborghini της φωτογραφίας έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των κατοίκων στα κατεχόμενα καθώς όλοι αναρωτιούνται σε ποιον ανήκει, αλλά και το που βρήκε τα χρήματα για να την αγοράζει και να πληρώσει τους φόρους ώστε να την στείλει στα κατεχόμενα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από το «τελωνείο» των κατοχικών αρχών και κάνει το γύρο των social media στα κατεχόμενα με την είδηση να φιλοξενούν και Τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Citizens questioned the source

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την επίσημη επίσκεψη του Καγκελάριου της Αυστρίας στην Κύπρο

BEST OF TOTHEMAONLINE