ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου – Έρευνες για τον διακινητή των δυο ανήλικων απο τη Σομαλία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ήρθαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου – Έρευνες για τον διακινητή των δυο ανήλικων απο τη Σομαλία

Τους άφησαν λίγο πιο πέρα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και τους «δασκάλεψαν» να ζητήσουν ασύλου. Κύκλωμα διακίνησης μεταναστών πίσω από τα δυο ανήλικα παιδιά.

Τους διακινητές των δυο ανήλικων παιδιών από τη Σομαλία προσπαθεί να εντοπίσει η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, δεκαπεντάχρονο αγόρι και ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι από τη Σομαλία εμφανίστηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας ζητώντας βοήθεια.

Τα δυο ανήλικα παιδιά έφυγαν από τη Σομαλία πριν από ένα μηνά και μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη, ακολούθως πέταξαν αεροπορικώς για το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου έτσι ώστε  να καταλήξουν στις ελεύθερες περιοχές.

Άγνωστο πρόσωπο τους μετέφερε με αυτοκίνητο στις ελεύθερες περιοχές και τους άφησε λίγο πιο κάτω από την Αστυνομία Λάρνακας.

Το πρόσωπο απο τα Κατεχόμενα, εικάζεται πως είναι ο διακινητής των δυο ανήλικων προσώπων , λαμβάνοντας μάλιστα και το αντίστοιχο πόσο για την διακίνηση.

Η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης ερευνά την όλη υπόθεση έτσι ώστε να εντοπίσει τους διακινητές.

Να σημειωθεί πως τα δυο ανήλικα παιδιά βρίσκονται ήδη στο κέντρο φύλαξης του Γραφείου Ευημερίας καθώς τέθηκαν υπό την προστασία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE