ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύπριος ατζέντης κατηγορείται ότι «έφαγε» 3.000 ευρώ από Λαρισαίο ποδοσφαιριστή – Έταξε μεταγραφή σε νεοφώτιστη ομάδα

Κύπριος ατζέντης  κατηγορείται ότι «έφαγε» 3.000 ευρώ από Λαρισαίο ποδοσφαιριστή – Έταξε μεταγραφή σε νεοφώτιστη ομάδα

Γνωστός Κύπριος ατζέντης καταγγέλλεται ότι υπεξαίρεσε με ψευδείς παραστάσεις 3.000 ευρώ από τον 24χρονο Λαρισαίο ποδοσφαιριστή, Νίκο Λούγκο, πουλώντας του παραμύθια περί σίγουρης μεταγραφής του σε ομάδα που ανήλθε στην α΄ κατηγορία.

Του Φάνη Μακρίδη

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Δημήτρης Λούγκος, ο οποίος επικοινώνησε με το ThemaOnline και υποστήριξε ότι ο εν λόγω ατζέντης παρουσίασε στον γιό του ακόμη και συμβόλαια με την σφραγίδα του κυπριακού συλλόγου για να τους πείσει να δώσουν τα χρήματα.

Το ποσό αυτό που απέσπασε υποτίθεται πως θα βοηθούσε τον ατζέντη να πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου για την υλοποίηση της μεταγραφής. Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε στον πατέρα και στον γιο του ο εν λόγω ατζέντης.

Η απάτη ξεσκεπάστηκε όταν έγινε επικοινωνία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή με ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι ανέφεραν ότι ουδέποτε ο Λούγκος τους απασχόλησε. 

Μάλιστα, συγκεκριμένο στέλεχος του συλλόγου έστειλε μήνυμα στην οικογένεια από την Λάρισα ότι «εφόσον καταγγείλετε τον ατζέντη στην Αστυνομία, εγώ θα καταθέσω την αλήθεια, δηλαδή ότι ουδέποτε μας απασχόλησε ο παίκτης και πως έχουμε γίνει αποδέκτες πανομοιότυπων καταγγελιών για τον ίδιο από άλλους παίκτες». Τα ίδια δήλωσε στο ThemaOnline κι άλλο στέλεχος του συλλόγου.

Καταγγελία
Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Λούγκoς, όταν ανακάλυψε την σε βάρος τους απάτη, αποτάθηκε σε αστυνομικό τμήμα της Λάρισας. Μας είπε σχετικά: «Ο αστυνομικός μας ανέφερε  πως θα έπρεπε να υποβάλουμε καταγγελία στην Κύπρο. Αφού πρώτα συνεννοήθηκα με τον δικηγόρο μας, αποταθήκαμε στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κύπρο, που με τη σειρά της μας παρέπεμψε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας. Οι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον και μας κάλεσαν να έρθουμε στο νησί για κατάθεση. Το έχουμε καταγγείλει και σε άλλους φορείς».

Το ιστορικό
Ο κ. Δημήτρης Λούγκος, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα: «Όλα άρχισαν τον περασμένο Μάρτιο. Μας έπεισε ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Νίκο η … και πως χρειάζεται 3.000 ευρώ για να σιγουρέψει τη μεταγραφή. Στις 26 Μαρτίου του έστειλα 1.400 ευρώ, ενώ του αφήσαμε και το αυτοκίνητο του γιου μου που μας είπε ότι το πώλησε για 200 ευρώ. Τότε ήταν που μας παρουσίασε και τρία συμβόλαια που έφεραν τη σφραγίδα της ομάδας. Το συμβόλαιο προέβλεπε 10μηνο συμβόλαιο, προκαταβολή 3.000 ευρώ και 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό, διαμονή και ένα γεύμα την ημέρα. Το ένα αντίτυπο ήταν για την ομάδα, το άλλο για την ΚΟΠ και το άλλο για μας. Του στείλαμε ακόμη 1.400 ευρώ, ενώ έπεισε τον Νίκο να του δώσει ακόμη 228 ευρώ για κοινωνικές ασφαλίσεις. Εφησυχάσαμε και βασιστήκαμε στα λόγια του, όχι μόνο γιατί μας παρουσίασε συμβόλαια, αλλά και επειδή γινόταν πειστικός. Μας είπε, για παράδειγμα να κάνουμε διευθετήσεις ώστε στις 17 Μαΐου να έρθει στην Κύπρο και να υποβληθεί σε εργομετρικά, όπερ και εγενετο».

Ο κ. Λούγκος, πρόσθεσε: «Ξαφνικά μας ειδοποίησε ότι η μεταγραφή στην …. Δεν θα κλείσει γιατί ο πρόεδρος πληροφορήθηκε πως ο γιός μου είχε έναν τραυματισμό όταν αγωνιζόταν στην ΠΑΕΕΚ. Αν είναι δυνατόν! Ο γιός μου είχε έναν επιπόλαιο τραυματισμό και από τότε είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του. Τότε αρχίσαμε να υποπτευόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Νίκος έπαιξε σε ομάδες της Β΄ Εθνικής στην Ελλάδα, ενώ δοκιμάστηκε και στην Μπάγερν Μονάχου (2010) κι επειδή είχε έναν τραυματισμό… ρουτίνας, απορρίφθηκε; Ο ατζέντης μάλιστα ενέπλεξε και το όνομα του Μαντούκα, λέγοντας πως τον γνωρίζει και θα κάνει μαζί του διευθετήσεις για να παίξει στον Οθέλλο. Τελικά, επικοινωνήσαμε με άτομα της ομάδας και καταλάβαμε ότι όλα ήταν ψέματα. Τώρα δεν μας απαντάει στα τηλέφωνα!».

Ο κ. Λούγκος κατέληξε λέγοντας: «Πέραν του γεγονότος ότι μας απέσπασε χρήματα με ψευδείς παραστάσεις, ο γιός μου έχει μείνει χωρίς ομάδα. Αυτός ο ‘κύριος’ έχει αναστατώσει με μια ολόκληρη οικογένεια, την οποία ταλαιπωρεί για μήνες. Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό».

Ενημερώθηκε ο ΠΑ.Σ.Π.
Ήδη ενημερώθηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών για την πιο πάνω υπόθεση και άρχισε να διερευνά το όλο θέμα. Εδώ να σημειωθεί ότι για τον εν λόγω ατζέντη έγιναν και στο παρελθόν πανομοιότυπες καταγγελίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top