ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αστυνομικός τηλεφώνησε στους επίδοξους εκτελεστές του Καλοψιδιώτη και «νόμιζε» ότι μιλούσε με την Ιντερπόλ Σερβίας

Αστυνομικός τηλεφώνησε στους επίδοξους εκτελεστές του Καλοψιδιώτη και «νόμιζε» ότι μιλούσε με την Ιντερπόλ Σερβίας

Την απίστευτη διαφθορά που υπάρχει στην Αστυνομία και τις σχέσεις της με το οργανωμένο έγκλημα φέρνει στο φως συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», επιβεβαιώνει πλήρως το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ThemaOnline, για την ευνοϊκή πληροφόρηση – διαρροή, που είχαν οι επίδοξοι Σέρβοι εκτελεστές όταν έφτασαν στην Κύπρο για να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου του Φάνου Καλοψιδιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο!

Αυτό διότι ενώ η Αστυνομία είχε ενημερωθεί τον Μάρτιο από την Ιντερπόλ Σερβίας ότι στην Κύπρο έφτασαν εκτελεστές από την χώρα τους, με στόχο της δολοφονία Καλοψιδιώτη, αστυνομικός στην Λευκωσία τηλεφώνησε στον εγκέφαλο της συμμορίας, «νομιζόμενος» ότι μιλούσε με την Σερβική Ιντερπόλ. 

Αποτέλεσμα ήταν οι Σέρβοι εκτελεστές να καταλάβουν ότι ήταν υπό παρακολούθηση να αναβάλουν τα σχέδια τους και να εξαφανιστούν.

Η Ιντερπόλ Σερβίας κατάλαβαν ότι οι Κύπριοι Αστυνομικοί έχουν δοσοληψίες με εγκληματικά στοιχεία και για αυτό έκαναν την διαρροή η οποία αποδίδεται σε «γκάφα».

Επιπλέον σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ιντερπόλ Κύπρου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα στις αντίστοιχες υπηρεσίες της Σερβίας οι οποίες σε έγγραφα αναφέρουν ότι θέτουν υπό αμφισβήτηση την φήμη της Κυπριακής Ιντερπόλ.

Παράλληλα οι Σέρβοι εκτελεστές φαίνεται να είχαν συναντήσεις τότε με εγκληματικά στοιχεία στην Κύπρο, ενώ ένας από τους δικούς τους σύμφωνα με την Ιντερπόλ Σερβίας, πρόσφερε υπηρεσίες στον Φάνο Καλοψιδιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίος και πολιτεία ο Λόι - Ο φρουρός του Καλοψιδιώτη απελάθηκε από τη Γερμανία! - Ναρκωτικά, ξυλοδαρμοί και φυλακή!

 

Ότι δεν κατάφεραν οι επίδοξοι εκτελεστές πάντως τον Μάρτιο το κατάφεραν τον Ιούνιο όταν αιματοκύλησαν εστιατόριο στην Αγία Νάπα. 

*Η φωτογραφία είναι αρχείου και τα πρόσωπα δεν σχετίζονται με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top