ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Πυρκαγιά σε οχήματα –Τα ευρήματα της Πυροσβεστικής

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: Πυρκαγιά σε οχήματα –Τα ευρήματα της Πυροσβεστικής

Στις φλόγες τυλίχθηκαν δυο οχήματα το πρωί του Σαββάτου 6/8, μέσα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να εκκενωθεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 08.26 για πυρκαγιά σε οχήματα στον ισόγειο χώρο στάθμευσης 5όροφης πολυκατοικίας στην οδό Ηλέκτρας στο Καϊμακλί στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πύλης Πάφου, Ακροπόλεως (Λοχία Σπύρου Τταντή) και Καϊμακλίου και η ώρα 08.49 τέθηκε υπό έλεγχο.

 Η πυρκαγιά βρισκόταν σε όχημα οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν δύο ακόμα μηχανοκίνητα οχήματα, και το άλλο δίκυκλο όχημα εταιρείας διανομής τα οποία βρισκόταν δίπλα από το φλεγόμενο όχημα.

Για προληπτικούς σκοπούς έγινε εκκένωση της πολυκατοικίας από τους ενοίκους λόγο των πυκνών τοξικών καπνών.

 Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με το τμήμα ανιχνεύσεων εγκλημάτων της Αστυνομίας καθώς επίσης και με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία. Βάση των ευρημάτων και τεκμηρίων που περισυνέλεξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρείται ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα και πρόκειται για εμπρησμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΙΜΑΚΛΙ: «Εκκενώσαμε την πολυκατοικία – Διερευνούμε τα αίτια της πυρκαγιάς», δήλωσε στο ΤhemaOnline ο Εκ. Τύπου της Πυροσβεστικής

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top