Η σύντροφος Κύπριου τραγουδιστή πιο σέξι από ποτέ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η σύντροφος Κύπριου τραγουδιστή πιο σέξι από ποτέ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H πιο σέξι εκδοχή της με τολμηρό μαγιό στην πισίνα!

Πριν από λίγες ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε τα γενέθλιά της τα οποία γιόρτασε στην Πάρο μαζί με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ηθοποιός η οποία έχει βρει στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί τον προσωπικό της παράδεισο, απόλαυσε μοναδικές στιγμές εκεί, με ευκαιρία μάλιστα τα 38α γενέθλιά της τα οποία ήθελε να περάσει μόνο με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της, τον τραγουδιστή. 

Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι δώρο της έγινε όμως σίγουρα ξέρουμε τι... δώρο έκανε η ίδια στο κοινό της και ειδικά τους θαυμαστές της, εμφανιζόμενη στην πισίνα του σπιτιού της στην Πάρο με ένα ιδιαιτέρως τολμηρό μπικίνι που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της. 

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».