ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ανατριχιαστικό βίντεο από την πορεία μνήμης Ισαάκ Σολωμού – VIDEO

Το ανατριχιαστικό βίντεο από την πορεία μνήμης Ισαάκ Σολωμού – VIDEO

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού» ξεκίνησε και φέτος από το Βερολίνο στις 16 Ιουλίου και αφού διένυσε 3,500 χιλιόμετρα και πέρασε μέσα από έξι χώρες, κατέληξε στην Κύπρο για να τιμηθούν οι ήρωες.

Σκοπός της Πρωτοβουλίας όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, είναι η διατήρηση της μνήμης των ηρώων  Ισαάκ – Σολωμού, ξεκίνησε και φέτος από το Βερολίνο στις 16 Ιουλίου και αφού διένυσε 3,500 χιλιόμετρα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα defenceline.gr, η συμμετοχή του κόσμου ήταν απίστευτη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα συναισθήματα της συγκίνησης και περηφάνειας για τον ιερό σκοπό της Πρωτοβουλίας ήταν έντονα.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων έγινε με την αντικατοχική εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου στο Παραλίμνι στο Τάσος Μάρκου, μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση στο κοιμητήριο Παραλιμνίου στα μνήματα των δύο ηρώων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τους μοτοσικλετιστές

Από defenceline.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top