Αγγελίδης: «Έχουν ληφθεί μετρά για την ενίσχυση της περιοχής του Πύργου Τηλλυρίας»

Αγγελίδης: «Έχουν ληφθεί μετρά για την ενίσχυση της περιοχής του Πύργου Τηλλυρίας»

Στα επαρχιακά κλιμάκια Πάφου και Λεμεσού έχουν μεταφερθεί οι 15 μετανάστες που εντοπίστηκαν την Τρίτη (09/08) το βράδυ από την Αστυνομία στην ακτογραμμή Πόλης Χρυσοχούς - Πύργου Τηλλυρίας και μετά την υποβολή αίτησης για πολιτικό άσυλο θα παραληφθούν από οικείους τους που διαμένουν νόμιμα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας είπε ότι όλοι, πλην ενός ανήλικου, είναι κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο Ανδρέας Αγγελίδης αναφερόμενος στα γεγονότα είπε ότι οι 15, (14 άνδρες και μία γυναίκα), εντοπίστηκαν κατόπιν πληροφορίας στις 11.20 την Τρίτη το βράδυ και οδηγήθηκαν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό. Διαπιστώθηκε ότι είχαν αφιχθεί από την Μερσίνα της Τουρκίας, μέσω κατεχομένων, στο συγκεκριμένο σημείο.

Η Αστυνομία, συνέχισε, αξιολογεί συγκεκριμένες πληροφορίες για το θέμα των διακινητών και η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση. Επιπρόσθετα, είπε, “έχουν ληφθεί μέτρα για ενίσχυση της περιοχής, τόσο από τη λιμενική Αστυνομία όσο και από μέλη του τοπικού αστυνομικού σταθμού”. Με βάση πληροφορίες ότι αναμένονται από τη Μερσίνα και άλλοι μετανάστες στο ίδιο σημείο, είπε, “η Αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση σε συνεργασία με τις άλλες υπηρεσίες του κράτους”.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE