ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Η Αστυνομία θα συνεργαστεί με τους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση της δολοφονίας του Καλοψιδιώτη» δηλώνει ο Αγγελίδης

«Η Αστυνομία θα συνεργαστεί με τους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση της δολοφονίας του Καλοψιδιώτη» δηλώνει ο Αγγελίδης

Η Αστυνομία θα δώσει όλα τα έγγραφα και ό,τι ζητηθεί από τους ανακριτές σε ότι αφορά την υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη.

Η Αστυνομία θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στο έργο των ποινικών ανακριτών και θα δώσει όλα τα έγγραφα και ό,τι ζητηθεί από αυτούς, ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Ανδρέας Αγγελίδης όσον αφορά την υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία του Φάνου Καλοψιδιώτη.

Ερωτηθείς σε ποιες ενέργειες έχει προβεί η Αστυνομία για να βελτιώσει τις σχέσεις της με την Ιντερπόλ Βελιγραδίου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι γενικά οι σχέσεις της Ιντερπόλ Λευκωσίας με τις αντίστοιχες σε άλλες χώρες είναι σε πολύ καλά επίπεδα, όμως σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει κάτι περισσότερο το οποίο μπορεί να δηλώσει, όπως ανέφερε. Από τη στιγμή που έχουν διορισθεί ποινικοί ανακριτές, συνέχισε, δεν μπορεί να πει οτιδήποτε που μπορεί να προκαλέσει κενά στη διερεύνηση.

Καταγγελίες Δημάρχου Πάφου

Με οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας έχει επικοινωνήσει ο Διευθυντής του ΤΑΕ Αρχηγείου με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ώστε να διευθετηθεί η λήψη κατάθεσης από τον κ. Φαίδωνος για το θέμα των αρχαιοτήτων, είπε ο κ. Αγγελίδης και αναμένεται να γίνει αυτό το συντομότερο.

Κληθείς να σχολιάσει αιχμές και αναφορές του κ. Φαίδωνος για φατρίες Λεμεσού, Λάρνακας και για παροχή προστασίας σε νυχτερινά μαζαγιά και κατά πόσο στην κατάθεσή του θα αναφερθεί και σε αυτά, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η κατάθεση θα αφορά το θέμα των αρχαιοτήτων στην Πάφο, αλλά αν ο ίδιος αναφερθεί στην κατάθεσή του σε όσα έχει πει και δημόσια, θα εξεταστούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top