Επιτέλους καλά νέα! Διαβάστε τα νεότερα για την υγεία της Νανά Καραγιάννη

Επιτέλους καλά νέα! Διαβάστε τα νεότερα για την υγεία της Νανά Καραγιάννη

Η δημοσιογράφος που εδώ και πολλά χρόνια παλεύει με την νευρική ανορεξία, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στο σπίτι της βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Νανά Καραγιάννη, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η δημοσιογράφος που εδώ και πολλά χρόνια παλεύει με την νευρική ανορεξία, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας γνωστού νοσοκομείου και έδινε το δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν από δέκα μέρες, μεταφέρθηκε σε θάλαμο, και κάνοντας κάποιες θεραπείες και οι γιατροί έκριναν πως μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE