Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Βομβάρδισαν σχολείο στην Υεμένη

Δέκα παιδιά θύματα της αεροπορικής επιδρομής στην Υεμένη.

Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν στην Υεμένη μετά την αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσαν οι αραβικές συμμαχικές δυνάμεις υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας σε σχολείο που βρίσκεται σε ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες Χούτι, όπως επιβεβαίωσαν σήμερα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

«Είδαμε 10 παιδιά νεκρά και 28 τραυματισμένα, όλα ηλικίας κάτω των 15 ετών που έπεσαν θύμα των αεροπορικών πληγμάτων σε ένα μουσουλμανικό θρησκευτικό σχολείο στην Χεϊντάν», στη βόρεια Υεμένη, δήλωσε η εκπρόσωπος των MSF Μάλακ Σάχερ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για τον βομβαρδισμό που έγινε χθες.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE