Στην εντατική ο ηθοποιός Αντρέας Μπάρκουλης -Συγκλονίζει η σύζυγός του: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα»

Στην εντατική ο ηθοποιός Αντρέας Μπάρκουλης -Συγκλονίζει η σύζυγός του: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα»

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Αγίου Όλγα” παραμένει ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης, δήλωσε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα: «Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του».

Η σύζυγός του, Μαίρη Μπάρκουλη, εξομολογείται στην εφημερίδα: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE