LIFESTYLE

Κρίστυ Αγαπίου: Η Κύπρια καλλονή παντρεύεται το 2017! Διαβάστε πως έγινε η πρόταση γάμου που την έκανε να βάλει τα κλάματα

Κρίστυ Αγαπίου: Η Κύπρια καλλονή παντρεύεται το 2017! Διαβάστε πως έγινε η πρόταση γάμου που την έκανε να βάλει τα κλάματα

Αποτελεί ένα από τα «δυνατά» ονόματα στην Κύπρο, καταφέρνοντας να συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Έλαβε μέρος και στο Star Κύπρος, όσο και στο Miss World όπου και διακρίθηκε ενώ σε νεαρή ηλικία αποφάσισε ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει μανούλα.

Ο λόγος για την Κρίστυ Αγαπίου, που σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΟΚ» μίλησε για αυτή την απόφαση, την πρόταση γάμου και τη δημιουργία οικογένειας. Το μοντέλο από τη Λεμεσό που το τελευταίο διάστημα διαμένει με τον αρραβωνιαστικό της Πανίκο Λειβαδιώτη στη Λάρνακα, βρήκε τον άνθρωπο της και λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «ΟΚ»

-Αλήθεια, περίµενες την πρόταση ή ήταν έκπληξη για σένα;

-Να σου πω την αλήθεια δεν το περίµενα, ούτε είχα καταλάβει κάτι! Γενικότερα δεν το είχαµε συζητήσει καθόλου και µε έπιασε εντελώς απροετοίµαστη!

-Πώς έγινε η πρόταση;

-Ξυπνήσαµε πολύ νωρίς την Κυριακή, γύρω στις 05.30. Νόµιζα ότι θα πηγαίναµε εκδροµή, είναι κάτι που κάνουµε συχνά. Μου είπε να πάµε στην παραλία για να δούµε την ανατολή του ήλιου. Μου έκανε εντύπωση. Στην παραλία υπήρχε ένα άλµπουµ µε εκατό φωτογραφίες από τα τέσσερα χρόνια που είµαστε µαζί. Ακόµα δεν είχε πάει το µυαλό µου κάπου. Καθώς περπατούσαµε έσκυψε και πήρε ένα κοχύλι που ήταν κρυµµένο στην άµµο. Το άνοιξε και µέσα ήταν το δαχτυλίδι! Μέχρι να καταλάβω τι γινόταν, γονάτισε και µου έκανε την πρόταση. Έκλαιγα, δεν µπορούσα να µιλήσω. Ήταν µεγάλη έκπληξη.

-Εσύ ένιωθες έτοιµη να παντρευτείς;

-Ναι. Νοµίζω πως η χρονική συγκυρία ήταν η κατάλληλη και για τους δύο και δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου, γιατί ήξερα ότι βρήκα τον άνθρωπό µου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top