ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ιρλανδικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Δείτε γιατί κατηγορείται

Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ιρλανδικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Δείτε γιατί κατηγορείται

Τον Πρόεδρο της Ιρλανδικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Πάτρικ Χίκεϊ, συνέλαβε η βραζιλιάνικη Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης πώλησης εισιτηρίων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία ανέφερε πως έχει στη διάθεσή της στοιχεία που συνδέουν τον Χίκεϊ με ένα διεθνές σχέδιο δίκτυο διάθεσης εισιτηρίων σε μεταπωλητές οι οποίοι τα πωλούν σε πολύ ψηλότερες τιμές. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ο Χίκεϊ, ο οποίος επίσης ηγείται της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής, τέθηκε υπό κράτηση στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Εκπρόσωπος της ΔΟΕ απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες περί σύλληψης του Χίκεϊ, αλλά επιβεβαίωσε πως ο Πρόεδρος της Ιρλανδικής Ολυμπιακής Επιτροπής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Σε ανακοίνωσή της η Ιρλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή ανέφερε πως έχει υπόψη της τις αναφορές στα ΜΜΕ περί σύλληψης του Χίκεϊ, προσθέτοντας πως θα εξετάσει περαιτέρω την υπόθεση προτού τοποθετηθεί επισήμως.

Η σύλληψη του Χίκεϊ έγινε λίγες μέρες μετά τη σύλληψη ενός διευθυντή της εταιρείας THG Sports, Κέβιν Μάλλον και ενός μεταφραστή που εργοδοτούσε η εταιρεία, ο οποίος υποστήριξε πως η εταιρεία μπορεί να αποκόμισε κέρδη $3 εκατομμυρίων από την αγορά και μεταπώληση εισιτηρίων σε ψηλότερη τιμή.

Τη Δευτέρα, βραζιλιάνος δικαστής διέταξε τη σύλληψη άλλων τεσσάρων εκτελεστικών στελεχών της THG, λόγω υπονοιών για παράνομη πώληση εισιτηρίων. Ωστόσο η εταιρεία απορρίπτει τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως τα 1.000 και πλέον εισιτήρια που κατασχέθηκαν από τη βραζιλιάνικη αστυνομία ήταν νόμιμα στην κατοχή της για λογαριασμό μιας ιρλανδικής εταιρείας, της Pro 10.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top