Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: Τόση ώρα πρέπει να διαρκεί το «καλό» σεξ

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν: Τόση ώρα πρέπει να διαρκεί το «καλό» σεξ

«Ανακάλυψαν» πως όταν η ερωτική πράξη διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, τότε προκαλεί ένα αίσθημα...

Αν πιστεύετε ότι το σεξ πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια για να θεωρείται καλό, τότε κάνετε λάθος!

Ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστήμιου της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ αποφάσισαν να διεξάγουν μια έρευνα για να μάθουν κατά πόσο ο χρόνος επηρεάζει την ποιότητα του σεξ και τα αποτελέσματα που πήραν φαίνεται ότι ανατρέπουν κάποιους... παλιούς μύθους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Independent», αφού έκαναν μια σειρά από συνεντεύξεις με ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσοκόμες και θεραπευτές γάμους οι οποίοι είχαν συναντηθεί με μιλήσει με χιλιάδες ασθενείς κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, «ανακάλυψαν» πως όταν η ερωτική πράξη διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, τότε προκαλεί ένα αίσθημα «δυσαρέσκειας» αλλά και «απογοήτευσης» στα ζευγάρια.

Ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας:

- Όταν το σεξ διαρκεί 1 με 2 λεπτά θεωρείται «πολύ λίγο»

- Όταν διαρκεί 3 με 7 λεπτά τότε είναι «επαρκές»

- Στα 7 με 13 λεπτά είναι «επιθυμητό»

- Τα 10 με 30 λεπτά θεωρούνται «μεγάλο διάστημα»

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, για να θεωρείται καλό το σεξ πρέπει να διαρκεί από επτά έως 13 λεπτά -δηλαδή λίγο περισσότερο από τα πέντε λεπτά που είναι σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος διάρκειας της ερωτικής πράξης για ένα ζευγάρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE