«Bούιξε» η Λεμεσός για επιστροφή του Ορλάντο Σα αλλά….

«Bούιξε» η Λεμεσός για επιστροφή του Ορλάντο Σα αλλά….

Αν ρωτήσεις τους ΑΕΛίστες ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελαν να επιστρέψει στην ομάδα μετά το comeback του Ντόσσα, πολλοί θα ήταν αυτοί που θα απαντούσαν τον Ορλάντο Σα. Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε από τη Λεμεσό είχε βοηθήσει αρκετά την ομάδα.

Ο παιχταράς πλέον «βγάζει το ψωμί του» στο γειτονικό Ισραήλ, ωστόσο βρίσκεται στη «μαύρη λίστα» με την Μακάμπι Τελ-Αβιβ να θέλει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Στη Λεμεσό κυκλοφόρησε η φήμη ότι μετά τη φυγή του Μπενγκούι η ομάδα θα προσπαθήσει να τον φέρει πίσω. Το κασέ του όμως είναι απαγορευτικό τόσο για την ομάδα της ΑΕΛ όσο και για πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.