ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξαγγελία υποψηφιότητας Λεόντιου Καλλένου για τον Δήμο Ιδαλίου! Kατεβαίνει ως ανεξάρτητος

Εξαγγελία υποψηφιότητας Λεόντιου Καλλένου για τον Δήμο Ιδαλίου! Kατεβαίνει ως ανεξάρτητος

Την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Ιδαλίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανακοίνωσε ο Λεόντιος Καλλένου.

«Έχοντας ως βάση την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την παραίνεση των δημοτών μας, οργανωμένων συνόλων και φορέων για την συνέχιση του έργου που μαζί ξεκινήσαμε, σε συνδυασμό με την πίστη μου ότι μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την υλοποίηση του οράματος μας για προοπτική και περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει, ανακοινώνω την πρόθεσή μου να επαναδιεκδικήσω την θέση του Δημάρχου Ιδαλίου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο νυν Δήμαρχος Ιδαλίου.

«Έχουμε περάσει μια πολύ δύσκολη πενταετία κατά την οποία θα έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη οικονομική κρίση που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η πατρίδα μας» αναφέρει ο Δήμαρχος, προσθέτοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του Δήμου μας λόγω της αισθητής μείωσης της κρατικής χορηγίας αλλά και της κατακόρυφης πτώσης της αναπτυξιακής δραστηριότητας».

Παρ΄ όλα αυτά, σημειώνει, «λόγω της νοικοκυρεμένης οικονομικής πολιτικής που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μπορέσαμε μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή στο δήμο μας και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα ανάπτυξης όπως το είχαμε σχεδιάσει υλοποιώντας σημαντικά έργα. Ταυτόχρονα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια».

Σημειώνει ακόμα πως «έχουμε την δυνατότητα και συνεχίζουμε την κοινωνική μας πολιτική στηρίζοντας το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας, τα δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν στην πόλη μας και όλους τους φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Ιδάλιο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top