Τα έβαλε και με τον Άιντε ο Κρις - To καυστικό tweet

Τα έβαλε και με τον Άιντε ο Κρις - To καυστικό tweet

Για πρώτη φορά από τότε που έφτασε στο νησί, συζητούνται στις συνομιλίες όλα τα θέματα χωρίς ταμπού, δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, ύστερα από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Η δήλωση του αυτή στάθηκε αρκετή για να προκαλέσει την αντίδραση του Κρις Τριανταφυλλίδη ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Το Κυπριακό δεν λύθηκε σωστά τόσα χρόνια όχι λόγω των ταμπού που κατά τον Άιντε δεν υπάρχουν τώρα. Είναι λόγω απαράδεκτων Τουρκικών θέσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Υπουργικό: Πρόθεση για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για «Κράτος Μαφία»

Την πρόθεση για διορισμό ομάδας ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών για την υπόθεση «Κράτος Μαφίας» μετά την παράδοση του πορίσματος της Ανεξάρτητης α Αρχής κατά της Διαφθοράς συζήτησε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE