ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Συναγερμικός» συνωστισμός για τις δημαρχίες στη Λευκωσία – Πονοκέφαλος οι «αντάρτες»

«Συναγερμικός» συνωστισμός για τις δημαρχίες στη Λευκωσία – Πονοκέφαλος οι «αντάρτες»

Την βούληση τους να διεκδικήσουν τις δημαρχίες στα προάστια της Λευκωσίας εκφράζουν σωρεία «συναγερμικών» στελεχών κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στην Πινδάρου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Τα φαινόμενα των υποψήφιων «ανταρτών» θέλει να προλάβει η ηγεσία του κόμματος κάτι που την δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο εγχείρημα.

Πλην του δήμου Λευκωσίας, όπου ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης θα απολαύσει την στήριξη του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ οι υπόλοιποι μεγάλοι δήμοι της πρωτεύσας παρουσιάζουν συνωστισμό του «συναγερμικών» στελεχών.

Για τον Στρόβολο παίζουν τουλάχιστον τέσσερα ονόματα.  Πρώτος είναι ο νυν δήμαρχος, Λάζαρος Σαββίδης ο οποίος θα επαναδιεκδικήσει, ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μαιμάρης και ο Γιώργος Χρυσάνθου.

Όσο αφορά το Δάλι μόλις χθες Τρίτη 23/8 ανακοίνωσε ότι θα επαναδιεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία ο νυν δήμαρχος Λέοντιος Καλλένος ως ανεξάρτητος, περιμένοντας ασφαλώς στήριξη από τον ΔΗΣΥ, ενώ ενδιαφέρον εκφράζουν άλλα δυο «συναγερμικά» στελέχη ανάμεσα σε αυτούς ο τέως δήμαρχος Νίκος Νικολάου.

Στα Λατσιά ακούγεται το όνομα του νυν αντιδημάρχου Χρίστου Πιτταρά και στην Λακαταμιά του παραλίγο υποψήφιου βουλευτή του ΔΗΣΥ, Χρίστου Πάλλη και όχι μόνο.  

Στην Έγκωμη φαίνεται ότι ο νυν δήμαρχος Ζαχαρίας Κυριάκου θα επαναδιεκδικήσει ωστόσο ακούγονται και άλλα ονόματα δεξιών ενδιαφερομένων.

Με λίγα λόγια ο λόγια ο Σεπτέμβριος θα ένας «καυτός» πολιτικός μήνας για την ηγεσία του ΔΗΣΥ αφού ανάμεσα σε άλλα θα τρέχει να προλάβει τους «αντάρτες» υποψήφιους δημάρχους… 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top