Τούρκος πραξικοπηματίας έφτασε με jet ski στην Ελλάδα

Τούρκος πραξικοπηματίας έφτασε με jet ski στην Ελλάδα

Είχε πλαστά χαρτιά όπως διαπίστωσαν οι άνδρες του Λιμενικού - Εκτιμάται ότι είναι περίπου 40 ετών!

Μπροστά σε νέο πονοκέφαλο βρίσκονται οι ελληνικές αρχές, αφού ένας Τούρκος που θεωρείται ότι συμμετείχε στην απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν πέρασε το μεσημέρι σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Τούρκος πέρασε με... jet ski στο Πυθαγόρειο της Σάμου όπου και εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών ο οποίος είχε έγγραφα τα οποία τον εμφάνιζαν να έχει βουλγάρικη υπηκοότητα. Έπειτα από τον έλεγχο των στοιχείων του από το προσωπικό του Λιμενικού βρέθηκε ότι τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του ήταν πλαστά. 

Στις έρευνες για τη διαπίστωση των στοιχείων του 40χρονου Τούρκου συμμετέχει και κλιμάκιο της ΕΥΠ. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διασαφηνιστεί αν πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό που κρυβόταν διαφεύγοντας τη σύλληψη ή για κρατικό υπάλληλο που βοήθησε τους πραξικοπηματίες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Η πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Vouli.TV παρότι μη επιστημονική, ανέδειξε σημαντικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες θα πρέπει να προκαλέσουν προβληματισμό κυρίως στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE