LIFESTYLE

Έξαλλη Κύπρια ηθοποιός «Οι αυτάρεσκες μαυρόασπρες μουτσούνες σας, καμια σχέση δεν έχουν με το γολγοθά που λέγεται καρκίνος»

Έξαλλη Κύπρια ηθοποιός «Οι αυτάρεσκες μαυρόασπρες μουτσούνες σας, καμια σχέση δεν έχουν με το γολγοθά που λέγεται καρκίνος»

Η ταλαντούχα συμπατριώτισσά μας ξεμπρόστιασε το νεο «#ChallengeAccepted», αλλά και όσους το δέχτηκαν ποστάροντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους στα social media.

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους: η Ελένη Σιδερά δεν συγκαταλέγεται στους επώνυμους που χρησιμοποιεί τα social media για εντυπωσιασμό, ούτε και παραθέτει την άποψή της επί παντός επιστητού απλά για να «παίξει» το όνομά της στις ιστοσελίδες.

Το ξεσπασμά της σχετικά με το #ChallengeAccepted είναι αιχμηρό, αλλά προφανώς έχει τους λόγους της. Δείτε τι έγραψε: 

«Σε όσους ποστάρουν τη μαλακία #ChallengeAccepted. Καμμια σχέση δεν έχει με τον καρκίνο. Ούτε χρήματα για έρευνα μαζεύετε με αυτό τον τρόπο, ούτε τους καρκινοπαθείς, ούτε τη "μάχη ενάντια στον καρκίνο" στηρίζετε, ούτε προωθείτε ´awareness´(duh! Ολοι ξέρουνε τι ειναι ο καρκίνος). Λοιπον οι αυτάρεσκες μαυρόασπρες μουτσούνες σας, καμμια σχέση δεν έχουν με το γολγοθά που λέγεται "καρκίνος", οπότε αν απλα θελετε να βγάλετε και να ποστάρετε ασπρόμαυρες σελφι ναρκισσισμού, go ahead... Μην κρύβεστε όμως πίσω απο hashtag-μπούρδες!».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top