ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο μεγάλος τυχερός του «Lucky Loser» (VIDEO)

Ο μεγάλος τυχερός του «Lucky Loser» (VIDEO)

Η MEGABET PLUS, η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο με 150 πρακτορεία σε όλες τις πόλεις, διεξήγαγε τη Δευτέρα (5/9/16) το βράδυ την κλήρωση του διαγωνισμού “Lucky Loser”.

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι ο Γιώργος Κοντός από την Λευκωσία, ο οποίος κέρδισε το αυτοκίνητο BMW 318i. Το κουπόνι του νικητή παίχτηκε στις 29/5/2016 στο πρακτορείο CYP085 στην Λευκωσία, ήταν αξίας 75€, πέντε (5) επιλογών και ήταν χαμένο.

«Είναι με μεγάλη μας χαρά που θα δώσουμε το μεγάλο δώρο αξίας πέραν των 30.000€ στον κ. Κοντό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες της εταιρείας, καθώς η στήριξη τους ήταν εντυπωσιακή. Έχουν ξεπεράσει κάθε μας προσδοκία οι συμμετοχές αφού είχαμε δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές», ανέφερε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της MEGABET PLUS, Γιώργος Χαλλουμής.

«Ο διαγωνισμός ήταν διάρκειας 12 εβδομάδων, από τις 17 Απριλίου έως 10 Μαΐου, και δώσαμε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στα ασθενή κοινωνικά στρώματα να συμμετέχει. Η MEGABET PLUS επέλεξε το μίνιμουμ κόστος για τους πελάτες της, 10 ευρώ, για συμμετοχή στο διαγωνισμό με δώρο το αυτοκίνητο. Επίσης, με κουπόνια άνω των 5 ευρώ οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν tablet, κινητά και τηλεοράσεις».


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top