Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας – Θα κλείσουν δρόμοι σε Λάρνακα και Λευκωσία

Στην Κύπρο ο Βασιλιάς της Ιορδανίας – Θα κλείσουν δρόμοι σε Λάρνακα και Λευκωσία

Διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στην περιοχή θα συζητήσει με τον ΠτΔ ο Βασιλιάς της Ιορδανίας

Η ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Ιορδανίας καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων που θα έχει σήμερα στη Λευκωσία ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β`.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Βασιλιάς της Ιορδανίας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο για σύντομη επίσκεψη, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε κατ` ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας με τα μέλη των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Στην κυπριακή αντιπροσωπεία θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ενέργειας και Άμυνας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Βασιλιά θα συνοδεύουν ο Πρωθυπουργός της Ιορδανίας, ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας και άλλοι παράγοντες.

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι θα ληφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και γι' αυτό και θα υπάρξουν κατά διαστήματα αποκοπές δρόμων τόσο στην επαρχία Λάρνακας, όσο και στην επαρχία Λευκωσίας.

Η Αστυνομία παρακαλεί το κοινό όπως ακολουθεί τις οδηγίες των μελών της και επιδείξει τη δέουσα υπομονή.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE