ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πανικός στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας! Κατάδικος έσπασε τα πάντα και έστειλε στο νοσοκομείο έξι πρόσωπα

Πανικός στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας! Κατάδικος έσπασε τα πάντα και έστειλε στο νοσοκομείο έξι πρόσωπα

Κατάδικος που νοσηλευόταν στην Αθαλάσσα προκάλεσαν πανικό και κανείς δεν μπορούσε να τον φέρει στα λογικά του!

Τα είδα όλα το βραδύ της Τετάρτης (07/09) νοσηλευτικό προσωπικό του ψυχιατρείου Αθαλάσσας και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λάτσιων

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:20 το βράδυ της Τετάρτης (07/09), καταγγέλθηκε από  υπεύθυνο θαλάμου του ψυχιατρείου Αθαλάσσας, ότι κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών που εισήχθη στο ψυχιατρείο στις 04/09, βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Συγκεκριμένα επιτέθηκε σε όλους τρόφιμους, στο νοσηλευτικό προσωπικό και δημιουργούσε ζημίες στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Όπως μας αναφέρθηκε, στο ψυχιατρείο μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Λατσιών για να τον περιορίσουν όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Ο κατάδικος επιτέθηκε σε τρία πρόσωπα του νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και σε τρεις αστυφύλακες.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες στο ένα πόδι και να τον κλειδώσουν στο πόδι του κρεβατιού. Ο κατάδικος που ακόμη βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε το κρεβάτι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει το πόδι.

Μετά από την λίγη ώρα έγινε κατορθωτό να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή στον κατάδικο, ενώ οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο κατάδικος αφού έσπασε το πόδι του. Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που έχει καταδικαστεί για υπόθεσης διαρρήξεων και κλοπών.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top