ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα πρόσωπα πίσω απο τις διαρρήξεις -Σπείρα με ακριβά γούστα λέει η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα πρόσωπα πίσω απο τις διαρρήξεις -Σπείρα με ακριβά γούστα λέει η Αστυνομία

Σπείρα με ακριβά γούστα φέρεται να κρύβεται πίσω από τους δυο διαρρήκτες που «κτύπησαν» τα τελευταία 24ωρα σε κατάστημα οπτικών και σε υπεραγορά της Λεμεσού.

Στον εντοπισμό άλλων δυο προσώπων Ρουμάνικης καταγωγής έχει προχωρήσει το ΤΑΕ Λεμεσού μετά και την σύλληψη των δυο Ρουμάνων τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/09)

Αστυνομική πηγή ανάφερε στην ιστοσελίδα μας, πως πίσω από τους δυο Ρουμάνους κρύβεται σπείρα διαρρηκτών που «κτυπούν» σε πολυτελές καταστήματα. Μάλιστα η δράση τους δεν περιορίζεται μόνο στη Λεμεσό καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως εμπλέκονται και σε υποθέσεις διαρρήξεων στην πρωτεύουσα.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δυο Ρουμάνους, όταν σε περιπολία μελών του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, οι αστυνομικοί μόλις αντίκρισαν το όχημα που οδηγούσαν οι δράστες κατάλαβαν πως πρόκειται για το ίδιο αυτοκινητικό που είχε χρησιμοποιηθεί στις δυο διαρρήξεις (οπτικά – υπεραγορά).

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μέλη του ΤΑΕ έχουν μεταβεί εντός του διαμερίσματος που διέμεναν οι δράστες όπου και εντόπισαν δυο ακόμη Ρουμάνους καθώς και μέρος της περιουσίας που κλάπηκε τα ξημερώματα της Τρίτης απο οπτικό οίκο και υπεραγορά της Λεμεσού. 

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάστηκαν στην «φάκα» οι διαρρήκτες που πονοκεφάλιασαν την Αστυνομία – Τους «πρόδωσαν» οι πινακίδες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top