LIFESTYLE

Bαφτίζονται τα δίδυμα των Τότσικα και Ρέβη! Υπό άκρα μυστικότητα! ΦΩΤΟ

Bαφτίζονται τα δίδυμα των Τότσικα και Ρέβη! Υπό άκρα μυστικότητα! ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή (9/9/2016) ένα χρόνο ακριβώς μετά την γέννηση των παιδιών τους αποφάσισαν να τους δώσουν και τα ονόματά τους...

Υπό άκρα μυστικότητα η βάφτιση των παιδιών του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη. Όπως φαίνεται ήθελαν να κρατήσουν μυστική τη βάφτιση των δίδυμων παιδιών τους και τα κατάφεραν.

Μάλιστα πριν μερικές βδομάδες διέρρευσε η πληροφορία πως οι δύο γονείς ανέτρεψαν τα αρχικά σχέδιά τους και τελικά δεν θα έκαναν τη βάφτιση στην Τήνο, όπως επιθυμούσαν, αλλά στην Αθήνα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το μόνο που θέλησαν να αποφύγουν την παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων από το μυστήριο.

Σύμφωνα με τα social media και τις αναρτήσεις των γονιών, αλλά και των φίλων τους, η βάφτιση των διδύμων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στην Τήνο, ακριβώς στα πρώτα γενέθλια των παιδιών τους.

Την Πέμπτη (8/9) η Ρούλα Ρέβη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την Τήνο στην οποία έκανε και κάποια tags, όπως αυτό της Μάρας Δεσπύρη που θα γίνει νονά των διδύμων μαζί με τη Ντάντα Ιωαννίδου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανέβασε στα social media ένα βιντεο προφητικό...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top