ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίσημη υποψηφιότητα για την δημαρχία Λεμεσού

Νέα επίσημη υποψηφιότητα για την δημαρχία Λεμεσού

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη δημαρχία της Λεμεσού εξήγγειλε ο οδοντίατρος Ρόδος Ηροδότου, ο οποίος δηλώνει πως η απόφαση του αυτή γίνεται με "αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την πρόοδο, την ανάπτυξη της πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών της".

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο κ.Ηροδότου αναφέρει πως η υποψηφιότητα του αγκαλιάζεται και υποστηρίζεται από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς χώρους, κοινωνικά στρώματα και ομάδες της Λεμεσού, "που προβάλουν την ανάγκη ότι σήμερα η κοινωνία των πολιτών χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, μια ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα, που δεν έχει φθαρεί πολιτικά, αλλά ούτε έχει οποιεσδήποτε δεσμεύσεις και θα μπορέσει να λειτουργήσει συλλογικά και αποτελεσματικά για το κοινό καλό".
 
Πεποίθηση μου, συνεχίζει, είναι πως μπορούμε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, υπηρετώντας με σεβασμό τον άνθρωπο, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του και να οραματιστούμε μια πόλη που θα παρέχει τη δυνατότητα στο δημότη να είναι ενεργός πολίτης και όχι απλός θεατής.
 
"Μια πόλη με ενιαία ανάπτυξη σε όλες τις περιφέρειες του Δήμου, μια πόλη προσβάσιμη για όλους τους δημότες σε όλους τους τομείς, με ελαχιστοποίηση του κυκλοφοριακού προβλήματος, με απλοποίηση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου και  με προώθηση της πράσινης ανάπτυξης και του περιβάλλοντος", προσθέτει.
 
Τέλος, ο Ρόδος Ηροδότου αναφέρει πως ήδη έχει ενημερώσει προσωπικά τους πολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματα για την πρόθεση του να διεκδικήσει τη δημαρχία Λεμεσού ως ανεξάρτητος υποψήφιος και πως είναι έτοιμος να συνεργαστεί με όλα τα πολιτικά κόμματα, δημοτικές ομάδες και κοινωνικά σύνολα, "στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος για την ευημερία των δημοτών μας και για το καλό της πόλης μας".

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top