ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΝΩ ΛΕΥΚΑΡΑ: Πήγαν να προσκυνήσουν την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και τους έκλεψαν

ΠΑΝΩ ΛΕΥΚΑΡΑ: Πήγαν να προσκυνήσουν την εκκλησία του Τιμίου Σταυρού και τους έκλεψαν

Θύματα κλοπών έπεσαν πέντε κάτοικοι των Πάνω Λευκάρων την ώρα την λειτουργίας στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού το πρωί της Τετάρτης (14/09)

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε πρόσωπα κατήγγειλαν το πρωί της Τετάρτης (14/09) γύρω στις 08:10,  πως άγνωστα πρόσωπα τους έκλεψαν ενώ βρίσκονταν στην λειτουργία της εκκλησίας του Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Λεύκαρα.

Συγκεκριμένα, κλάπηκε από γυναίκα κάτοικο Πάνω Λευκάρων, ένα πορτοφόλι στο οποίο είχε 100 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα καθώς και το δελτίο ταυτότητας της. Από άντρα κάτοικο των Πάνω Λευκάρων κλάπηκε το ποσό των 400 ευρώ τα οποία τα είχε στην πίσω τσέπη του παντελονιού του.Από άλλη γυναίκα κλάπηκε το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε το ποσό των 1,400 ευρώ τα οποία τα είχε στην τσάντα της. Θύματα κλοπής έπεσαν άλλα δυο πρόσωπα.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία πως οι δράστες πιθανόν να είναι δυο ή τρεις γυναίκες τσιγγάνες.

Μετά από τις κλοπές που σημειώθηκαν, στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και αμέσως κλήθηκαν μελή της δύναμης να περιπολήσουν τόσο τα Πάνω Λεύκαρα όσο και το Όμοδος καθώς την Τετάρτη (14/09) εορτάζει η εκκλησία τους και πραγματοποιείται εμποροπανήγυρης.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πλατρών εντόπισαν σε περιπολία τους, δυο τσιγγάνες στην κοινότητα του Ομόδους όπου και οδηγήθηκαν στο σταθμό για ανάκριση.

Ι. Μ 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top