ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία πατέρα «Έστειλαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο – Στο σχολείο έχουν διάολο-εβδομάδα»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία πατέρα «Έστειλαν το παιδί μου στο Νοσοκομείο – Στο σχολείο έχουν διάολο-εβδομάδα»

Έστειλαν μαθητή με κακώσεις το κεφάλι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού γιατί στο σχολείο υπάρχει το έθιμο της «διάολο-εβδομάδας» σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του πατέρα του.

Πατέρας 12χρονου μαθητή από τη Λεμεσό καταγγέλλει στην ιστοσελίδα μας, το ThemaOnline, ότι ο 12χρονος γιος του ξυλοφορτώθηκε από μαθητές του σχολείου του, την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας σχολικής χρονιάς.

Μάλιστα όπως μας ανέφερε το συμβάν έγινε γιατί στο σχολείο υπάρχει το «έθιμο» να καλωσορίζουν  τα «πρωτάκια» ονομάζοντας τις πρώτες μέρες φοίτησης στο Γυμνάσιο ως «διάολο-εβδομάδα».

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του κ. Αντρέα, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (09/09) όταν άνοιξαν τα σχολεία, μετέβη στο σχολείο των παιδιών του για να ενημερώσει του καθηγητές και την Διεύθυνση πως στο σχολείο υπάρχει το συγκεκριμένο «έθιμο».

Ο ίδιος μάλιστα μας ανέφερε πως ο Διευθυντής τον καθησύχασε λέγοντας του πως «κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί».

Τη  Δευτέρα (12/09) ο γιος του ο οποίος είναι μαθητής στην 1η Γυμνάσιου δέχθηκε την πρώτη επίθεση από ομάδα μαθητών, με το παιδί να αρνείται να πάει στο σχολείο την επομένη.

Όπως μας επισήμανε ο πατέρας του 12χρονου, την Τρίτη (13/09) «το παιδί μου έμεινε σπίτι αφού φοβόταν να πάει στο σχολείο. Την Τετάρτη (14/09) το παιδί πήγε για δεύτερη ημέρα στο σχολείο του και εκεί συγκεκριμένοι μαθητές τον περίμεναν όπου και του επιτέθηκαν κτυπώντας τον στο κεφάλι».

Ο πατέρας του 12χρονου μας ανάφερε πως για το συμβάν τον ενημέρωσε η κόρη του η οποία φοιτά και αυτή στο ίδιο σχολείο.

Ο ανήλικος μαθητής από τα κτυπήματα υπέστη κακώσεις στο κεφάλι σύμφωνα με την διάγνωσή των γιατρών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.

Να σημειώσουμε πως ο πατέρας μετά το περιστατικό προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία Λεμεσού. Όπως μας ανέφερε ο ίδιος, «πρόκειται για ομάδα μαθητών οι οποίοι είναι Τουρκοκύπριοι και έχουν γίνει ο φόβος των υπολοίπων μαθητών του σχολείου».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι είναι το δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή που σημειώνεται μέσα σε λίγους μήνες στο εν λόγω σχολείο.  

Το ThemaOnline, θα επανέλθει με δηλώσεις αρμόδιων προσώπων.

Διαβαστε ακόμη:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανές περιστατικό! Μαθητής κτύπησε συμμαθητή του στο κεφάλι γιατί δεν του έκανε πάσα!

Ι.Μάντζιηπα 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top