ΠΕΓΕΙΑ: Το αυτοκίνητο τους «καρφώθηκε» πάνω σε δέντρο – Το νοσοκομείο δυο πρόσωπα

ΠΕΓΕΙΑ: Το αυτοκίνητο τους «καρφώθηκε» πάνω σε δέντρο – Το νοσοκομείο δυο πρόσωπα

Με ελαφρούς τραυματισμούς διακομίσθηκαν δύο πρόσωπα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, μετά την εμπλοκή του οχήματος στο οποίο επέβαιναν σε δυστύχημα.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε την Παρασκευή (16/09) όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα πρόσωπο με συνοδηγό γυναίκα, και οι δύο από τη Ρουμανία μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, στον κύριο δρόμο Κάθηκα –Πέγειας με κατεύθυνση την Πέγεια  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε κάποιο σημείο του δρόμου και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο το οποίο εκριζώθηκε από τη σύγκρουση.

Από το δυστύχημα τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι αυτά είχαν υποστεί κατάγματα στα πόδια.

Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία στον Ορθοπεδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Πάφου.​

(Φωτογραφία Αρχείου) 

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE