ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η μανία του Θωμά – Με μια μαχαιριά τρύπησε πνεύμονες και καρδιά...

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η μανία του Θωμά – Με μια μαχαιριά τρύπησε πνεύμονες και καρδιά...

Η μανία του κατηγορούμενου Χρίστου Θωμά για τον φόνο των αδερφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδουςμ, αναδείχθηκε στη δικαστική διαδικασία της Πέμπτης (22/09) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή επί της σορού του Αιμίλιου Μιλτιάδους (αρραβωνιαστικός της ξαδέλφης των αδερφών Ντορζηή) και παρευρέθηκε στην διαδικασία για τους φονευθέντες Παράσχο και Κωνσταντίνο, ο Θωμά φέρεται να «κάρφωνε» με μανία το μαχαίρι στα θύματα.

Όπως είπε, η αιτία θανάτου του Μιλτιάδους ήταν μια μαχαιριά που διαπέρασε τον αριστερό πνεύμονα, έπληξε την αορτή και εν συνεχεία τον δεξί πνεύμονα!

Ανέφερε ακόμη ότι και τα τρία θύματα έχουν πληγεί με το μαχαίρι στην περιοχή της καρδιάς!

Στην δικάσιμο της Πέμπτης (22/09)  κατέθεσε και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, ενώ ήταν προγραμματισμένο να κάνει το ίδιο και μια άλλη μάρτυρας, η οποία ωστόσο δεν ήταν σε θέση να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Αυτό θα γίνει στην επόμενη δικάσιμο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top