ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Τρεις μήνες στην φυλακή των κατεχομένων οι δυο φονιάδες – Στις Κεντρικές Φυλακές και πάλι η Κούλλα

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ.ΝΑΠΑΣ: Τρεις μήνες στην φυλακή των κατεχομένων οι δυο φονιάδες – Στις Κεντρικές Φυλακές και πάλι η Κούλλα

Υπό κράτηση θα παραμείνει μέχρι την επόμενη δικάσιμο η 48χρονη Κούλλα Αναστασίου από τις Καμάρες η οποία κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη φόνου του 22χρονου Βρετανού που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου στην Αγία Νάπα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (21/09) η 48χρονη Κούλλα Αναστάσιου απο τις Καμάρες της Λάρνακας. 

Στην δικάσιμο της 21/09 έγινε η έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στην οποία κλήθηκαν να καταθέσουν μάρτυρες κλειδιά για την υπόθεση.

Σε άλλη εξέλιξη , να επισημάνουμε πως οι δυο Τουρκοκύπριοι τέθηκαν από τις κατοχικές αρχές υπό κράτηση για περίοδο τριών μηνών  για αδικήματα που έχουν διαπράξει στα Κατεχόμενα.  Άξιο αναφοράς είναι πως αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας ώστε οι δυο άντρες να παραδοθούν στις Κυπριακές Αρχές δεν έχει απαντηθεί.

Να σημειώσουμε πως η 48χρονη η οποία αρνείται την κατηγορία της συνέργειας μετά την διάπραξη θα παραμένει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 4 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα συνελήφθη στις 16 Αυγούστου ύστερα από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία ότι στην υπόθεση του φόνου του  22χρονου Βρετανού και τον τραυματισμό δεύτερου ομοεθνούς του τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου στην Αγία Νάπα, η 48χρονη ήταν συνεργός των δύο Τουρκοκυπρίων οι οποίοι φαίνεται να διέπραξαν το έγκλημα.

Η γυναίκα, που διατηρούσε δεσμό με ένα από τους δύο Τουρκοκυπρίους, συνελήφθη και ανακρινόμενη ανέφερε σε  θεληματική της κατάθεση ότι ο φίλος της, της εκμυστηρεύτηκε ότι μαζί με άλλο Τ/κ μαχαίρωσαν τους δυο Βρετανούς με τους οποίους συνεπλάκησαν, επειδή οι Τ/κ τους έκαναν παρατήρηση διότι ουρούσαν σε δημόσιο μέρος.

Η 48χρονη φέρεται να παραδέχτηκε επίσης ότι το βράδυ του φόνου μετέβη σε συγκεκριμένη περιοχή στην Αγία Νάπα και πήρε στο φίλο της ρούχα για να αλλάξει. Είπε ακόμα ότι ξαναπήγε στην Αγία Νάπα την επόμενη ημέρα για να παραλάβει το τηλέφωνο που έκρυψε ο φίλος της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top