ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Έκλεψαν τα αιγοπρόβατα 30χρονου

ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Έκλεψαν τα αιγοπρόβατα 30χρονου

Αιγοπρόβατα συνολικής αξίας τρεισήμισι χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από δύο μάντρες στο Καλό Χωριό Λάρνακας, ιδιοκτησίας 30χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9 χθες το βράδυ καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, από 30χρονο από το Καλό Χωριό, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 20 - 21 Σεπτεμβρίου 2016 και μεταξύ των ωρών 19.30 – 06.30, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από τις δυο μάντρες που διαθέτει στην κτηνοτροφική περιοχή Καλού Χωριού, 30 – 35 αιγοπρόβατα, συνολικής αξίας 3μιση χιλιάδων ευρώ.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE