Ο λόγος της αποχώρησης της Βασιλικής από τα Καλλιστεία! Η μάχη για το μικρόφωνο με την Ευριπίδου! VIDEO
23.09.2016 - 09:38
Κι ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό, φέτος αποχώρησε από την πρεμιέρα, ψάχνοντας να βρει την αιτία...
Η Βασιλική Δημητρίου έχει πείσμα και αγάπη για τον χώρο της μόδας και γι αυτό άλλωστε δοκίμασε την τύχη, αλλά και τις ικανότητές της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Καλλιστεία του Mega.
Στην τρίτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς του Mega καταψηφίστηκε, σχολιάστηκε αρνητικά και τελικά αποχώρησε από την πρεμιέρα των live, με την ίδια να πληγώνεται αφάνταστα.
Ξαναβλέποντας το live της Κυριακής παρατηρήσαμε το άγχος της διαγωνιζόμενης, η οποία στην πρώτη δοκιμασία πάλεψε με την παρουσιάστρια, άθελά της, για το μικρόφωνο.
Το ΔΗΚΟ μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογικών του ζυμώσεων και ο Νικόλας Παπαδόπουλος δείχνει πως σκοπεύει να παίξει ένα παιχνίδι πολιτικής διεύρυνσης, με κινήσεις που ήδη προκαλούν συζητήσεις.