ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένα μήνα φυλακή για παλληκαρισμό ο 26χρονος! - «Έχε χάρη που βιάζομαι γιατί, ειδαλλιώς θα σε σκότωνα»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ένα μήνα φυλακή για παλληκαρισμό ο 26χρονος! - «Έχε χάρη που βιάζομαι γιατί, ειδαλλιώς θα σε σκότωνα»

Οι παλληκαρισμοί στο δρόμο πληρώνονται και μάλιστα ακριβά. Αυτό το μήνυμα στάλθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Πέμπτη (22/09).

Πιο συγκεκριμένα, 26χρονος φοιτητής καταδικάστηκε σε έναν μήνα φυλάκιση για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε συμπολίτη μας και ζημιάς στο όχημα του. Παρά το γεγονός ότι αποζημίωσε το θύμα της επίθεσής του.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της 2ας Ιουνίου στην Αγία Βαρβάρα σημειώθηκε ένα περιστατικό στο δρόμο, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον 26χρονο σήμερα φοιτητή.

Ο τελευταίος φέρεται να έκοψε το δρόμο στον παραπονούμενου σε κάποιο σημείο του κεντρικού δρόμου. Ο παραπονούμενος τότε του είπε: «Φίλε, για τ’ όνομα του Θεού, θέλεις να σε σκοτώσω;».

Όπως γράφει ο Γιάννης Νεάρχου («Πολίτης») σε ρεπορτάζ του, ο καταδικασθείς αντέδρασε, εξήλθε του αυτοκινήτου του και αφού πρώτα έπιασε βίβαια από τον λαιμό τον παραπονούμενο, του είπε: «Έχε χάρη που βιάζομαι γιατί, ειδαλλιώς θα σε σκότωνα».

Μάλιστα, κλότσησε και την πόρτα του αυτοκινήτου του παραπονούμενου προκαλώντας ζημιά 350 ευρω.

Το θύμα της επίθεσης προέβη σε καταγγελία, ενώ μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση αυχένα και εκχύμωση τραχήλου. Ο γιατρός μάλιστα του συνέστησε χρήση αυχενικού κολάρρου, αναλγητικών και μυοχαλαρωτικών χαπιών και περαιτέρω παρακολούθηση στην κλινική καταγμάτων.

Η υπεράσπιση εισηγήθηκε την αναστολή της φυλάκισης, πλην όμως το δικαστήριο έκρινε πως κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείτο. Η δικαστής Γεωργία Πετάση-Κορφιώτη, σημειώνει σητν απόφασή της ότι «η συμπεριφορά του κατηγορούμενου ήταν βίβαιη, απρόκλητη και εκδηλώθηκε σε δημόσιο χώρο και στην παρουσία τρίτου προσώπου και σε αυτή τη βάση κρίνω ότι χρήζει της επιβολής άμεσης φυλάκισης παρά την ύπαρξη των μετριαστικών παραγόντων που έχω λάβει υπόψη μου(...). Επααλαμβάνω ότι τέτοια περιστατικά θυα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυστηρότητα και παραδειγματισμό όχι μόνο για σκοπούς τιμωρίας του ίδιου του κατηγορούμενου αλλά και για σκοπούς αποτροπής άλλων επίδοξων παραβατών».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top