Για τις 12 Οκτωβρίου αναβλήθηκαν οι τελικές αγορεύσεις στη δίκη Ρ. Ερωτοκρίτου

Για τις 12 Οκτωβρίου αναβλήθηκαν οι τελικές αγορεύσεις στη δίκη Ρ. Ερωτοκρίτου

Αναβολή για τις 12 Οκτωβρίου, στις 8.30 το πρωί, πήρε η έναρξη των τελικών αγορεύσεων στην ποινική υπόθεση εναντίον του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέως Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των άλλων τριών συγκατηγορουμενων του ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Εκτός από τον κ. Ερωτοκρίτου, κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι επίσης οι δικηγόροι Ανδρέας Κυπρίζογλου και Παναγιώτης Νεοκλέους και το δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ.

Το αίτημα για αναβολή υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ρίκκου Ερωτοκρίτου και του Παναγιώτη Νεοκλέους οι οποίοι ζήτησαν περισσότερο χρόνο για προετοιμασία των αγορεύσεων των πελατών τους.

Τόσο οι δικηγόροι των άλλων δύο κατηγορουμένων όσο και ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής δεν έφεραν ένσταση στο αίτημα το οποίο και εγκρίθηκε από το Δικαστήριο.

Η δικάσιμος της 27ης Σεπτεμβρίου ακυρώνεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.