LIKE ONLINE

Το βίντεο που «έκαψε» τη νύφη και ακύρωσε το γάμο! Οι εικόνες από το μπάτσελορ έφτασαν στον γαμπρό

Το βίντεο που «έκαψε» τη νύφη και ακύρωσε το γάμο! Οι εικόνες από το μπάτσελορ έφτασαν στον γαμπρό

Μια μέλλουσα νύφη τίναξε κυριολεκτικά στον αέρα το γάμο της λίγες μόνο μέρες πριν την τελετή με ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος για τη νεαρή Emma Alicia Paz Ayala από τη βορειοδυτική πόλη του Μεξικού, Hermosillo η οποία βγήκε έξω με τις φίλες της για το περίφημο μπάτσελορ πάρτι, ώστε για να γιορτάσουν την τελευταία νύχτα της «ελευθερίας» της πριν το γάμο.

Το πάρτι έγινε στο θέρετρο Playa del Carmen στην άλλη πλευρά της χώρας και αφού είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ στην πισίνα του μπαρ βρέθηκε να φιλιέται με έναν άγνωστο. Το περιστατικό όμως δεν έμεινε κρυφό καθώς κάποιος το μαγνητοσκόπησε - πιθανόν από την παρέα της - ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral με αποτέλεσμα ο γάμος να ακυρωθεί.

Το βίντεο δείχνει τη νέα «παρέα» της κοπέλας να την πιάνει από τη μέση και να τη φιλάει με την ίδια να ανταποδίδει και να το απολαμβάνει, όλα σε ένα κλίμα ευφορίας. Το κλιπ όμως μοιράστηκε γρήγορα στα κοινωνικά δίκτυα και σύντομα εξαπλώθηκε με το hashtag «#LadyCoralina» ως αναφορά στο όνομα του «Coralina Bar», όπου συνέβη το περιστατικό.

fialdak2

Με αυτό τον τρόπο έφτασε και στα χέρια του μέλλοντα συζύγου της και της οικογένειάς του με αποτέλεσμα ο γάμος να ακυρωθεί μέσα σε λίγη ώρα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, βέβαια, όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν απόφαση της μέλλουσας νύφης να ακυρώσει το γάμο και όχι του γαμπρού.

Πολλοί πάντως έσπευσαν να σχολιάσουν όχι τόσο τη νύφη αλλά τις... φίλες της που θεωρούνται υπεύθυνες για το ότι το περιστατικό μαγνητοσκοπήθηκε αλλά κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο. Λένε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι γι’ αυτό προτιμούν άνδρες φίλους και όχι γυναίκες.

Δείτε το επίμαχο βίντεο…

Πηγή: NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top