LIFESTYLE

Αφήνει στα κρύα του λουτρού το ΣΙΓΜΑ και πάει στο «Ε»! Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του!

Αφήνει στα κρύα του λουτρού το ΣΙΓΜΑ και πάει στο «Ε»! Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του!

Η τηλεοπτική τράπουλα ξανανακατώνεται λιγες μόνο μέρες μετά την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν...

Το απόγευμα της Παρασκευής έσκασε σαν βόμβα η αποχώρηση του Γιώργου Ερωτοκρίτου από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ThemaOnline o σεφ εγκατάλειψε την αγαπημένη του συνεργάτη, με την οποία μετρούσαν δύο χρόνια άψογης συνεργασίας για να μετακομίσει στο ΣΙΓΜΑ και στην εκπομπή της Χριστίνας Δημητρίου «Μια βαλίτσα γεύσεις». 

Αποτέλεσμα εικόνας για γιώργος ερωτοκρίτου

Και το παζλ συμπληρώνεται με την μεταγγραφή του Αντρέα Καβάζη στο νεοσύστατο κανάλι «Ε». Ο σεφ της εκπομπής μαγειρικής «Μια βαλίτσα γεύσεις» αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, με την διεύθυνση του καναλιού του Παρισινού να κάνει πρόταση στον Γιώργο Ερωτοκρίτου, την οποία και αποδέχτηκε.

Αποτέλεσμα εικόνας για αντρέας καβάζης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top