ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει βίαια κοριτσάκι από τα χέρια νηπιαγωγών!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει βίαια κοριτσάκι από τα χέρια  νηπιαγωγών!

Γυναίκα κάτοικος Λευκωσίας αποπειράθηκε το πρωί της Τρίτης (27/09) να απαγάγει μικρό παιδί από το νηπιαγωγείο του.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:00 το πρωί της Τρίτης (27/09) όταν γυναίκα υπάλληλος της Πρεσβείας της Βουλγαρίας μετέβη σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο για να παραλάβει κοριτσάκι το οποίο δεν είναι δικό της με σκοπό να το πάρει πίσω στο σχολειό στο οποίο πηγαίνουν και τα δικά της παιδιά.

Οι δάσκαλοι του νηπιαγωγείου μόλις αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα είναι άγνωστη προς αυτούς,  ενημέρωσαν αμέσως τους γονείς της μικρής με την υπεύθυνη να μην αφήνει από τα χέρια της το κοριτσάκι.

Από την άλλη η Βουλγάρα προσπάθησε να πάρει το παιδί βίαια από τα χέρια των νηπιαγωγών.

Στο νηπιαγωγείου κλήθηκε αμέσως η Αστυνομία. Να σημειώσουμε πως το κοριτσάκι είναι το παιδί της προϊσταμένης της, στην Πρεσβεία της Βουλγαρίας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας τύχαμε, η Βουλγάρα μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας όπου και για την ώρα ανακρίνεται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE